• Folks, if you've recently upgraded or renewed your annual club membership but it's still not active, please reach out to the BOD or a moderator. The PayPal system has a slight bug which it doesn't allow it to activate the account on it's own.

Recent content by Ajaykay

  1. Ajaykay

    SOLD: HelloReef

    Ok, I just PM'ed you as I haven't heard back from the person that said they were interested in the tank.
  2. Ajaykay

    SOLD: HelloReef

    Sorry, my mistake.
  3. Ajaykay

    SOLD: HelloReef

    Sorry but I have buyers in my area.
  4. Ajaykay

    SOLD: HelloReef

    I’m available all weekend. Let me know if and when you can come for it as Mad Reefer is next in line for taking it. Thanks.
  5. Ajaykay

    SOLD: HelloReef

    Final Sale offer. I need to sell this by the end of the month.
  6. Ajaykay

    SOLD: HelloReef

    SOLD to Nvladik.
  7. Ajaykay

    ****SYSTEM SOLD**** -- Red Sea Max Nano w/stand and extras

    I'd love to sell it locally to someone experienced with saltwater/reefing. I'd even knock off another $50 on the price. I posted it on Craigslist and am getting a lot of interest from people who know nothing about the hobby. Yesterday one guy asked me if he came with a couple of others, if...
  8. Ajaykay

    ****SYSTEM SOLD**** -- Red Sea Max Nano w/stand and extras

    Price reduced to $750.
  9. Ajaykay

    ****SYSTEM SOLD**** -- Red Sea Max Nano w/stand and extras

    Reduced the price to $875 OBO. I posted this for sale on Craigslist and have received some offers but I hesitate selling to anyone who's not experienced with saltwater and reefing and would rather sell it here. I don't want to see the livestock destroyed by someone who doesn't know what...
  10. Ajaykay

    ****SYSTEM SOLD**** -- Red Sea Max Nano w/stand and extras

    Thanks. I'll let you know as we get closer to the date.
  11. Ajaykay

    ****SYSTEM SOLD**** -- Red Sea Max Nano w/stand and extras

    Yep, I've been doing this since I was 35 years old and I'm now 70. In and out of the hobby several times but this time I think is for good. Retired, with a lot of traveling in my future and no one to care for this tank while I'm away. Hoping this sells by the end of February--my first big trip.
  12. Ajaykay

    ****SYSTEM SOLD**** -- Red Sea Max Nano w/stand and extras

    SOLD -- PLEASE DELETE THREAD.
  13. Ajaykay

    *** SOLD ***. Fluval Evo 13.5 w/liverock and Goldeneye Goby -- $75

    Yes, it's a pretty good deal I think. How far away do you live?
Top